Евровизија: Није нас хтела!

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу
Москва / [[w
{{{место2}}}|{{{место2}}}]] - Синоћ је завршено и друго полуфинално вече 54. Песме Евровизије. Међу 19 такмичара, били су и представници Србије који на жалост нису успели да се пласирају у финале.


Викиновости
Викиновости
Овај чланак садржи новинарство из прве руке написано од стране уредника Викиновости. Погледај страницу за разговор за више детаља.

Погледајте:Вече започето уз музику руског оркестра и бабушкама носило је низ неизвесности. Такмичарски део започет је песмом Лијепа Тена, коју изводи хрватски представник Игор Цукров. Последњи су наступали чланови групе Де топерс са песмом Шајн (Сјај), представници Холандије. Међу такмичарима били су и Марко Кон и Милан Николић, овогодишњи представници Србије који нису успели да се пласирају у финале.

Гласовима публике и жирија одлучено је да се финалистима придруже представници Азејрбеџана, Хрватске, Украјине, Литваније, Албаније, Молдавије, Данске, Естоније, Норвешке и Грчке.

Финално такмичарско вече најскупље Песме Евровизије у историји њеног постојања, одржаће се у суботу 16. маја. [[Категорија:{{{место2}}}]]