Главна страна

Из слободних - ВикиВести

ВИКИВЕСТИ
Слободне вести које и
Ви можете да уређујете!
Најновије вестиПолитикаЕкономија и бизнисНаука и технологијаКултураЗанимљивостиСпортВреме
ФорумРедакцијаКонтактBlank.png
Министарка позвана да посече храст на Савинцу
Министарка позвана да посече храст на Савинцу
Фото:Михаило Јовановић
Месна заједница на Савинцу позвала је у понедељак министарку грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Србије Зорану Михајловић да дође и лично посече храст-запис стар 600 година.


Blank.png
Напад џихадиста у Француској
Напад џихадиста у Француској
Фото: Xavier Caré
Једна особа је обезглављена док је више рањено у нападу исламиста у фабрици гаса на југу Француске близу Лиона, рекли су званичици.
Blank.png
У нападу у Тунису 37 мртвих
У нападу у Тунису 37 мртвих
Фото:Orientalist
Најмање 37 особа, међу којима су страни туристи, убијено је данас у нападима код два хотела у Сусу, једном од најпопуларнијих туристичких места Туниса, саопштила је у петак увече полиција нови биланс жртава.

Blank.png
ЕУ покренула акцију за заустављање миграната
ЕУ покренула акцију за заустављање миграната
Фото: 23prootie
Министри спољних послова земаља Европске уније су данас на састанку у Луксембургу одлучили да почне поморска акција за сузбијање илегалног превоза миграната преко Средоземног мора.
Blank.png
Европско злато за кошаркашице Србије
Европско злато за кошаркашице Србије
Фото: CeeGee
Женска кошаркашка репрезентација Србије постала је нови европски шампион и изборила је пласман на Олимпијске игре следеће године, пошто је данас у Будимпешти победила Француску са 76:68 (15:22, 18:10, 20:17, 23:19) у финалу Европског првенства. Ово је Србији прва медаља на европским првенствима од када наступа са овим именом.top-left

21. век: Роб из Мјанмара коначно слободан
21. век: Роб из Мјанмара коначно слободан
Фото - Mydaydream89
Само је питао може ли да иде кући. Претучен је скоро на смрт и остављен три дана без воде и хране, у ланцима, у утроби индонежанског риболовачког брода. То је прича роба из Мјанмара, једна од више дестина хиљада истих или сличних исповести.

Вести на осталим језицима

Најновије вести Викивести RSS Feed Викивести на Твитеру Викивести на Фејсбуку Освежи страну ±


Напишите чланак за Викивести
Пре почетка писања чланка молимо вас погледајте упуство за писање. Такође проверите у изменама да би сте видели да ли је ваша вест већ објављена.


Имате вест, али не и времена да је у целости напишете? Обавестите нас о чему би сте волели да вас извештавамо. Учините то на нашој страници.