BlackBerry fokusiran na dalji rast

Извор: Викиновости
BlackBerry Z10
Слика: Enrique Dans.
Остале вести из Канаде

...више вести овде

Позиција Канаде

Мапа показује позицију Канаде на мапи света

2. decembar 2014.
Киченер/ Онтарио (PRobjave) - Izvršni direktor kanadske kompanije BlackBerry, Džon Čen, najavio nova i veća ulaganja u inovacije

Nakon uspešnog poslovnog kvartala i velikog uspeha koji je postigla nova linija uređaja, velikim delom jer se model BlackBerry Passport rasprodao na značajnom broju tržišta, BlackBerry je fokusiran na dalji rast kompanije.

Izvršni direktor kompanije BlackBerry, Džon Čen (John S. Chen), potvrdio je da je kompanija isključivo usmerena na ostvarivanje zarade i ulaganje iste u inovacije.

„Potrebno je da zaradimo novac. Potrebno je da ostvarimo profit koji će nam omogućiti dalja ulaganja u buduće inovacije i kanale“, izjavio je Čen govoreći o narednim planovima kompanije.

Čen, koji je na čelo kanadskog giganta stigao u novembru 2013. godine, naglasio je da je po njegovom dolasku na ovu poziciju prioritet bila stabilizacija kompanije i postavljanje čvrstih temelja za dalje poslovanje, a da je kompanija sada dostigla sledeći nivo, na kome se očekuje rast. Isti će biti postignut pre svega unapređenjem sigurnosti uređaja, privatnosti korisnika, patentima, unapređenjem softvera i naravno hardvera.

Извор[уреди]