Stojković: Najzad razlaz sa Sportingom

Извор: Викиновости


29. јануар 2011.

Beograd / Srbija, (Beta) - Golman Vladimir Stojković ostaće u Partizanu još tri godine, pošto je raskinuo ugovor sa lisabonskim Sportingom, koji ga je letos pozajmio beogradskom klubu.

„Razišao sam se najzad sa Sportingom, sada sam definitivno fudbaler crno-belih. Od prvog dana kada sam došao u Humsku, pričao sam da bih voleo da ostanem. Ja sam to u sebi davno prelomio, nisam imao ni trunku dileme. Presrećan sam, idemo u lov na nove titule“, rekao je Stojković za „Večernje novosti“ od subote.

Stojković je letos došao na jednogodišnju pozajmicu u Partizan, a postojala je opcija da od juna 2011. i formalno postane igrač crno-belih, ukoliko raskine saradnju sa portugalskim klubom.

„Od prvog dana dolaska, sjajno mi je u Partizanu. Osećao sam dobrodošlicu na svakom koraku... Promenio sam mnogo sredina u inostranstvu, od velikih do manjih klubova i mogu slobodno da kazem da su crno-beli u rangu Sportinga“, kazao je Stojković koji je u sezoni 2005/2006 branio za Crvenu zvezdu.

Stojković se jesenas našao na meti grupe navijača Crvene zvezde koji su u Đenovi, uoči meča Italija-Srbija, pokušali fizički da se obračunaju sa njim. U dosadašnjoj karijeri Stojković je još branio za Zemun, francuski Nant, holandski Vitese, španski Hetafe i engleski Vigan.

Извор[уреди]