Zaštitićemo svakog reprezentativca

Извор: Викиновости


14. октобар 2010.

Beograd / Srbija, (Beta) - Koordinator Partizana za sportska pitanja Albert Nađ izjavio je u četvrtak da će fudbalski klub učiniti sve da zaštiti reprezentativce Srbije, bez obzira na dres koji nose.

Nađ, ipak, novinarima na stadionu Partizana nije rekao da li to znači i da će klub unajmiti telohranitelje za golmana Vladimira Stojkovića, koga su u utorak u Đenovi napali navijači njegove bivše ekipe Crvene zvezde, gnevni zbog transfera u rivalski tim.

„To je bio vandalski čin. Fudbalski kub Partizan će učiniti sve što može kako bi zaštitio bilo kog reprezentativca koji brani ponos Srbije. Bez obzira na boju dresa“, kazao je Nađ.

„Svakom sportisti treba da bude omogućeno da izabere svoj klub, da svoj ugovor profesionalno odradi i da ima mir i u profesionalnom i u privatnom životu... Mi kako klub, međutim, ne možemo mnogo toga da uradimo na tom planu. Postoje nadležni organi za to“, dodao je.

Inače, Izvršni odbor Fudbalskog saveza Srbije u petak će na sednici u Beogradu razgovarati o bezbednosnim problemim nastale posle napada domaćih huligana na reprezentativnog golmana Vladimira Stojkovića i prekida utakmice sa Italijom.

Извор[уреди]