Stan za karatistu Slobodana Bitevića

Извор: Викиновости


17. август 2011.
(Beta) - Karatista Slobodan Bitević dobio je u sredu, povodom osvajanja dvostruke zlatne medalje na poslednjem svetskom prvenstvu održanom u Beogradu, stan od Grada Pančeva.

Biteviću je ključeve stana veličine 61 metra kvadratnog koji je grad potpuno renovirao, predala gradonačelnica Pančeva Vesna Martinović, saopštio je njen kabinet.

Gradonačelnica Pančeva je zahvalila Biteviću što je tom gradu doneo još jedno zlato i poručila da je grad „još jednom pokazao da vodi računa o vrhunskim sportistima koji svojim izuzetnim rezultatima na najbolji način predstavljaju grad“.

Takođe je istakla da je Pančevo kao„ lokalna samouprava pokazalo kako se treba odnositi prema svetskim šampionima, što treba da bude primer za ministarstvo i za ostale nadležne institucije“.

Slobodan Bitević, dvostruki svetski i evropski šampion, zahvalio je Gradskom veću i svom treneru Predragu Stojadinovu, i rekao da mu je danas najsrećniji dan u životu kao i da mu je „podrška koju dobija od Pančeva mnogo značila u dosadašnjem toku karijere“.

Извор[уреди]