Пређи на садржај

Weifert pivo na svetskoj izložbi EXPO Milano 2015

Извор: Викиновости

1. oktobar 2015.
Pančevo/ Milano (PRobjave) - Posetiocima centralnog međunarodnog događaja, svetske izložbe EXPO Milano 2015, predstavljeno je Weifert pivo kompanije HEINEKEN Srbija u okviru paviljona naše zemlje. Degustacija piva koje spaja tradicionalnu nemačku recepturu i srpsku proizvodnju, izazvala je oduševljenje posetilaca iz svih delova sveta.

„Ponosni smo na to što smo Weifert pivo, koje je lansirano na tržište Srbije početkom aprila, sada predstavili i međunarodnoj publici. Raduje nas što su inostrani potrošači prepoznali kvalitet piva pripremljenog od samo 4 osnovna sastojka - vode, ječmenog slada, hmelja i kvasca, i što smo dobili pozitivne reakcije na ukus koji predstavlja savršeni balans gorčine i osveženja", izjavila je Dejana Petrović predstavnica Weifert piva.

U okviru paviljona Republike Srbije, organizovana je i prezentacija Grada Pančeva, gde je prisutna publika upoznata i sa tradicionalnom manifestacijom „Dani Vajferta". U sklopu večernjeg programa, ljubitelji dobre hrane i muzike imali su priliku da uživaju u rok zvucima benda Naked. Predstavljena je i srpska kafana u kojoj se služilo Weifert pivo.

Извор[уреди]