Главна страна

Из слободних - ВикиВести
(преусмерено са Main Page)

ВИКИВЕСТИ
Слободне вести које и
Ви можете да уређујете!
Најновије вестиПолитикаЕкономија и бизнисНаука и технологијаКултураЗанимљивостиСпортВреме
ФорумРедакцијаКонтактBlank.png
Проглашени победници „Вики воли Земљу"
Проглашени победници „Вики воли Земљу"
Фото:Palolem
Свечано проглашење победника фото-конкурса „Вики воли Земљу” одржано је у среду у пуној конференцијској сали Туристичке организације Србије.


Blank.png
ЗСО могући пут ка нагодби о статусу Косова ‎
ЗСО могући пут ка нагодби о статусу Косова ‎
Фото :Етничка мапа Косова
Аналитичари у Европској унији су сагласни да ће у дијалогу Београд-Приштина договорена Заједница српских општина (ЗСО) бити правни субјект и имати одређена извршна овлашћења, уз мишљење да то може отворити врата дугом, мукотрпном процесу нагодбе две стране, али и међународних чинилаца о коначном статусу Косова, а то значи и чланству Србије у ЕУ...
Blank.png
У нападу у Тунису 37 мртвих
У нападу у Тунису 37 мртвих
Фото:Orientalist
Најмање 37 особа, међу којима су страни туристи, убијено је данас у нападима код два хотела у Сусу, једном од најпопуларнијих туристичких места Туниса, саопштила је у петак увече полиција нови биланс жртава.

Blank.png
фестивал витештва у Манасији
фестивал витештва у Манасији
Фото: Laslovarga
Међународни фестивал витештва "Деспот Стефан Лазаревић" - JUST OUT Манасија 2015. чији покровитељ је био председник Србије Томислав Николић, одржан је од 25. до 27. августа у оквиру манастира Манасија, у близини Деспотовца.
Blank.png
Ђоковић одбранио титулу на Вимблдону
Ђоковић одбранио титулу на Вимблдону
Фото: si.robi
Први тенисер света Новак Ђоковић одбранио је титулу на Вимблдону, пошто је у недељу у финалу у четири сета победио Роџера Федерера, 7:6, 6:7, 6:4, 6:3. Ђоковићу је ово трећа титула на Вимблдону и девети гренд слем трофеј у каријери. Финале је данас одиграно уз око 15 минута паузе због кише.top-left

21. век: Роб из Мјанмара коначно слободан
21. век: Роб из Мјанмара коначно слободан
Фото - Mydaydream89
Само је питао може ли да иде кући. Претучен је скоро на смрт и остављен три дана без воде и хране, у ланцима, у утроби индонежанског риболовачког брода. То је прича роба из Мјанмара, једна од више дестина хиљада истих или сличних исповести.

Вести на осталим језицима

Најновије вести Викивести RSS Feed Викивести на Твитеру Викивести на Фејсбуку Освежи страну ±


Напишите чланак за Викивести
Пре почетка писања чланка молимо вас погледајте упуство за писање. Такође проверите у изменама да би сте видели да ли је ваша вест већ објављена.


Имате вест, али не и времена да је у целости напишете? Обавестите нас о чему би сте волели да вас извештавамо. Учините то на нашој страници.