Liga šampiona je nagrada za trud

Извор: Викиновости


22. новембар 2010.

Београд/Србија, (Beta) - Odbojkašice Crvene zvezde rekle su u ponedeljak da je takmičenje u Ligi šampiona velika nagrada za uspehe iz prošle sezone i da će se truditi da ostave dobar utisak u najelitnijem evropskom takmičenju.

Takmičenje u Ligi šampiona odbojkašice Crvene zvezde počinju u utorak od 17 sati, kada će u beogradskoj dvorani Šumice igrati protiv turskog vicešampiona Turk Telekoma. Za turski tim nastupa kapiten reprezentacije Srbije Jelena Nikolić.

Kapiten Zvezde Jelena Blagojević rekla je da će ekipa dati sve od sebe i da se nada da će sve igračice posle utakmice sa turskim timom zadržati dobro raspoloženje.

„Posle dobrih rezultata prošle godine, takmičenje u Ligi šampiona je nagrada za naš mlad tim, pošto je to vrh ženske odbojke. Daćemo sve od sebe da se prikažemo u dobrom svetlu. Turk Telekom godinama igra u Ligi šampiona, a mi želimo da bude smeha i da se radujemo na kraju utakmice“, rekla je Blagojevićeva na konferenciji za novinare u Beogradu.

Reprezentativka Srbije Sanja Malagurski obećala je da će ekipa pružiti maksimum. Ona će u Zvezdi igrati na mestu primača, a u nacionalnom timu igrala je na poziciji korektora.

Извор[уреди]