Džon Travolta i Olivija Njutn-Džon ponovo pevaju zajedno

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


4. decembar 2012.
Sidnej/ Australija (Beta-AFP) Mitski filmski par, Džon Travolta i Olivija Njutn-Džon, pevali su zajedno prvi put od filma „Briljantin“, na božićnom albumu snimljenom u znak sećanja na glumčevog sina Džeta, koji je umro 2009.

„Olivija i ja uvek smo želeli da ponovo sarađujemo, ali bilo je potrebno da to bude dobar projekat, nešto kvalitetno, pošto bi u suprotnom postojao osećaj da nešto silite“, kazao je Travolta u intervjuu australijskom sajtu Ferfeks medija.

Američki glumac i njegova australijska koleginica igrali su Denija i Sendi u „Briljantinu“ iz 1978, zasnovanom na istoimenoj komediji-mjuziklu koji govori o srednjoškolcima iz 1950-ih godina. Glumački par u tom filmu je otpevao pesmu „You're the one that I want“, koja je postala veliki hit i u svetu je prodata u desetine miliona primeraka.

„Volim da pevam i nemam često priliku da to radim“, kazao je Travolta, koji je na božićnom albumu „This C h r i s t m a s“ angažovao i Barbaru Strajsend i Tonija Beneta.

Na albumu, snimljenom za Fondaciju Džet Travolta i fondaciji za borbu protiv raka Olivije Njutn-Džon u Melburnu, biće i jedna pesma Džona Farara, autora numere „You're the One That I Want“.

Džet Travolta umro je 2. januara 2009. od napada epilepsije, dok je sa porodicom bio na odmoru na Bahamima. Travolta i njegova žena, glumica Keli Preston, imaju i ćerku rođenu 2000. i dvogodišnjeg sina.

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg