Uvalin: Još ne znam razlog za otkaz

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


21. март 2011.

Beograd / Srbija, (Beta) - Bivši trener Crvene zvezde Mihailo Uvalin rekao je u ponedeljak da ne zna zbog čega je dobio otkaz i dodao da je podneo pravne korake zbog raskida saradnje.

„Želim da govorim samo o sebi, o košarci i Crvenoj zvezdi, a ne da se bavim politikom i prepucavanjima. Još nisam dobio obrazloženje zašto više nisam trener. Generalni menadžer kluba Mirko Pavlović je u petak došao na trening i posle 10 sekundi razgovora rekao je da ne možemo da nastavimo saradnju“, rekao je Uvalin na konferenciji za novinare u Beogradu.

Uvalin je rekao da informacija koja je stigla u agenciju Beobasket, koja njega zastupa, nema nikakvu težinu i da je preuzeo pravne korake po tom pitanju. Uvalin je tokom 90-minutnog obraćanja novinarima hronološki opisao njegove obaveze od potpisivanja ugovora, zatim od utakmice do utakmice u Jadranskoj ligi, pa do otkaza, koji je dobio pre dva dana.

„Znao sam gde dolazim i znao sam da moram da se uhvatim u koštac sa problemima. Cilj je bio da izborimo opstanak u Jadranskoj ligi i to smo ispunili. Po ubrzanom postupku smo dovodili igrače, budžet je bio mali. Tim je solidno izgledao, ali nije bio kvalitetan. Ne bežim od toga da sam imao loših procena, ali sa mladim igračima je mnogo teže“, rekao je on.

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg