Пређи на садржај

Suzana Ćebić se nada medalji

Извор: Викиновости


2. jul 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Libero ženske odbojkaške reprezentacije Suzana Ćebić rekla je da se nada da će ekipa moći da se bori za medalju na Olimpijskim igrama u Londonu, ali da je teško bilo šta prognozirati zbog ozbiljnih problema sa povredama i promenama sastava.

Ona je u intervjuu agenciji Beta rekla i da se navikla da se nosi sa pritiskom i da joj još nije teško da svakog leta reprezentaciji.

„Svi bismo hteli da ponovimo uspehe od prošle godine, a to je definitivno jako teško ponoviti. Izašli smo iz napornih (klupskih) sezona i nismo imali vremena da se pripremimo još. Nadam se da ćemo da Londona da dođemo do prave forme i da ćemo imati bolji rezultat nego u Pekingu... Ja bih bila zadovoljna borbom za medalje, ali rano je da se priča o medaljama, pre svega što ne znam ni u kom sastavu ćemo igrati“, rekla je Suzana Ćebić Beti.

Srpske odbojkašice bile su evropske prvakinje prošle godine, a sa velikih takmičenja uglavnom dolaze sa medaljama, što je sve naviklo navijače na uspehe, tako da se javnost sada nada medalji iz Londona, uprkos jakoj konkurenciji.

„Osećamo pritisak i svesne smo da svi očekuju da na svakom takmičenju osvajamo medalje, ali imamo problema sa ekipom i mnogo povreda. Naravno, to ne treba da bude alibi, iako je teško igrati svako takmičenje u drugom sastavu. Mi smo prošle godine od prvog do poslednjeg takmičenja igrale u istom sastavu, a za ovu se to ne može reći. Nažalost, nemamo vremena da dođemo do forme iz prošle godine, ali se nadam da ćemo popraviti igru u odnosu na Gran pri i kvalifikacije za OI“, kazala je libero srpskog tima.


Izvor[уреди]