Salatara u Novom Sadu

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


18. фебруар 2011.

Novi Sad / Srbija (Beta) - Trofej koji je u finalu Dejvis kupa osvojila reprezentacija Srbije, popularna „Salatara“, stigao je u petak u Novi Sad i građani će moći da ga vide narednih nekoliko nedelja u Kulturnom centru Grada.

Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović zahvalio se čelnim ljudima Novog Sada što su upriličili ovako lep događaj i građanima omogućili da vide simbol uspeha Dejvis kup reprezentacije Srbije.

Živojinović je rekao da će trofej građani moći da vide kroz izlog Kulturnog centra do 4. marta, kada u Novom Sadu počinje Dejvis kup meč između Srbije i Indije, a tokom susreta pehar će biti izložen u Sportskom i poslovnom centru Vojvodine.

Zbog izuzetne vrednosti trofeja, koja se procenjuje na oko 600.000 evra, građani će zbog strogih propisa ITF-a moći da ga vide samo kroz veliki izlog Kulutrnog centra, a Grad se obavezao da će ispuniti stroge uslove obezbeđenja prostora.

Živojinović je najavio da će ,Salatara" biti u Vojvodini narednih mesec i po dana i da će nakon Novog Sada biti izložen u Subotici, Zrenjaninu i još nekim gradovima.

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg