Počinje Vikend Medija Festival

Извор: Викиновости


21. септембар 2011.
Ровињ-  (Beta) - Regionalno godišnje okupljanje stručnjaka u oblasti medija i komunikacija Vikend Media Festival počinje danas u Rovinju.

Na manifestaciji, koja traje do 25. septembra, biće organizovana predavanja, panel diskusije, radionice i premijerno prikazani filmovi "Novo vreme" Igora Stoimenova i "Orkestar" Pjera Žalice.

Na četvrtom Vikend Media Festivalu učestvuje devet predavača, svetskih eksperata marketinga, medija i komunikologije, među kojima su i dvojica dobitnika prestižne Emi nagrade Pit Radovič i Žarko Žak Ivković, kao i novinari iz zemlje domaćina i regiona, najavili su organizatori.

Deo programa i panel diskusija posvećen je novim tehnologijama, interaktivnoj umetnosti i produkciji specijalnih video efekata, budućnošću oglašavanja, fragmentaciji televizijskog tržišta, biznisu u sportu i fenomenu TV dnevnika.

Za učesnike festivala priređen je i bogat zabavni program u kome će pored ostalih nastupiti Zemlja Gruva i Džingsi i izvedene premijere filmova "Novo vreme" o novom talasu u bivšoj Jugoslaviji i "Orkestar" o sarajevskom pop bendu Plavi orkestar.

Vikend Media festival prošle godine u septembru okupio je oko 3.000 učesnika. Festival organizuje hrvatska agencija za marketing i PR Pepermint, a manifestacija će ove godine biti održana pod pokroviteljstvom Adris grupe.

Извор[уреди]