Petrović: Junački protiv Estonaca

Извор: Викиновости
Иди на навигацију Иди на претрагу


7. октобар 2010.

Beograd / Srbija, (Beta) - Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović rekao je da već zna tim koji će izvesti na teren na sutrašnjoj utakmici sa Estonijom u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo i najavio junačku igru svoje ekipe.

„Dosta smo pričali, sada je na redu ono zbog čega smo svi ovde. Svi smo spremni, igrači su zdravi i nema razloga da se čuvamo, već treba da junački izađemo na teren i ostarimo dobar rezultat“, rekao je Petrović na konferenciji za novinare u hotelu Hajat.

Petrović je novinare iznenadio i objavivši startnu postavu za treći duel u kvalifikacionoj Grupi C, doduše sa izvesnim rezervama.

„Nema tu šta da se krije. Stojković na golu, onda Ivanović, Vidić, Subotić ili Lune (Aleksandar Luković), Lomić ili Obradović, u veznom redu Stanković i Kuzmanović, nešto ispred Kačar ili Ninković, po krilima Krasić i Jovanović, u zagradi stavite i Tošić, napred Žigić“, rekao je popularni Pižon.

Duel Srbije i Estonije igraće se sutra od 20.30 na stadionu Partizana. Četiri dana kasnije u Đenovi Srbija će igrati sa Italijom.

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg