Pavlović: Žele da potpišem štetno sudsko poravnanje

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


19. март 2011.

Beograd / Srbija, (Beta) - Generalni menadžer Košarkaškog kluba Crvena zvezda Mirko Pavlović rekao je u subotu da potpredsednici kluba Dragan Ristić i Klod Kolaro vrše pritisak na njega da potpiše, kako je ocenio, štetno sudsko poravnanje u sporu sa bivšim sponzorom, kompanijom Lukoil.

„Sada je već postalo jasno da su svi događaji u proteklih par dana iskoordinirani i da iza svih napada na mene stoje gospoda Ristić i Kolaro, koji od mene zahtevaju da potpišem štetno sudsko poravnanje u sporu sa Lukoilom ad Beograd“, navodi se u Pavlovićevom saopštenju.

On je naveo da se o svemu konsultovao sa advokatima. „Procenu da je ponuđeno sudsko poravnanje štetno za klub doneo sam na osnovu uvida u dokumentaciju u klubu i mišljenja advokata koji su vodili i dalje vode sudske sporove sa Lukoilom“, rekao je on.

Pavlović je naveo da je sva dokumentacija dostupna u klubu.

Pavlović je novinarima rekao da ne misli ništa loše o smenjenom treneru Mihailu Uvalinu. „Sa Uvalinom sam blizak ceo život i ne mislim ništa ružno o njemu. Videćemo se opet za nekoliko dana i pričaćemo o svemu“, rekao je Pavlović novinarima posle prvog treninga koji je sa ekipom imao novi trener Saša Nikitović.

Извор[уреди]


Bookmark-new.svg