Nikolić očekuje da igrači pruže maksimum

Извор: Викиновости


11. decembar 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Trener odbojkaša Crvene zvezde Duško Nikolić rekao je u utorak da očekuje od svojih igrača da protiv Trentina u poslednjem kolu grupne faze Lige šampiona pruže maksimum, ali da nije spreman da obeća dobar rezultat.

„Očekujem od svojih momaka da pruže maksimum protiv Trentina. Nisam spreman da obećam bilo kakav rezultat, ali želim da probamo da dobro odigramo protiv najbolje ekipe na svetu. Niko ne igra odbojku da bi izgubio, u svaku utakmicu idemo da pobedimo, a ne možemo ići na nerešeni rezultat, ali sa druge strane je svetski prvak“, kazao je Nikolić novinarima u Beogradu.

Nikolić je istakao da je ovo lepa prilika da njegovi igrači prikažu kvalitet, kao i da ekipa Trentina ima svoje slabosti.

„Očekuje nas najlepša i najlakša utakmica, jer igramo protiv svetskog prvaka. Ovo je lepa prilika da napravimo dobar rezultat protiv takvog kluba, a i zato što će verovatno igrati u kombinovanom sastavu. I oni su ekipa sa slabostima, a mi to nismo iskoristili u prvom meču, kada taktički nismo dobro odigrali“, kazao je Nikolić.

On je dodao da zdravstveni bilten igrača nije dobar, kao i da nije siguran ko će izaći na teren u sredu protiv italijanske ekipe.

Utakmica poslednjeg 6. kola Grupe C između Crvene zvezde i Trentina igraće se u 20 sati u beogradskoj hali Šumice.

Izvor[уреди]