Пређи на садржај

Moramo da potvrdimo kvalitet protiv Iraca i Estonaca

Извор: Викиновости


22. март 2011.

Stara Pazova / Srbija (Beta) - Napadač fudbalske reprezentacije Srbije Nikola Žigić rekao je u utorak da ekipa ima kvalitet za plasman na Evropsko prvenstvo, ali da to mora da potvrdi pobedama protiv Severne Irske i Estonije.

„Imamo kvalitet, ali će nam za pobede na predstojećim utakmicama trebati i sreća. Međutim, očigledno je da sreću nemamo, jer se već povredilo nekoliko igrača. Svi želimo na EP i pokušaćemo da budemo pravi u pravo vreme“, rekao je Žigić na konferenciji za novinare u Kući fudbala u Staroj Pazovi.

Prethodnih dana Žigić je imao problema sa povredama mišića primicača i prepona. „Iz dana u dan sam sve bolje. Radim u teretani i na biciklu, a nadam se da ću biti spreman za obe utakmice. Trudimo se da uklonimo bol, a sve je u rukama lekara“, kazao je on.

Žigić je ocenio da će otežavajuća okolnost protiv Severne Irske biti igranje pred praznim tribinama zbog kazne nakon prošlogodišnjeg divljanja srpskih huligana u Đenovi.

Selektor Srbije Vladimir Petrović Pižon u tim je posle nekoliko meseci pauze vratio igrača Milana Jovanovića, koji u Liverpulu nema veliku minutažu.

Извор[уреди]