FSS žali, naknadno odlučuje o žalbi

Извор: Викиновости


29. октобар 2010.

Beograd / Srbija, (Beta) - Čelnici Fudbalskog saveza Srbije (FSS) i selektor rekli su u petak da im je žao zbog službenog poraza od Italije, ali i da će naknadno odlučiti da li će se žaliti na kaznu UEFA.

„Ne možemo da budemo zadovoljni kaznom, jer gubitak bodova od Italije, bez poraza na terenu, svakako nije za radost. Ostali deo kazne, delimično blaže nego što je predložio disciplinski inspektor, proizvod je naših čvrstih stavova i dokaza sa kojima smo izašli pred članove Disciplinske komisije UEFA“, rekao je generalni sekretar FSS Zoran Laković.

Predsednik FSS Tomislav Karadžić takođe je izrazio nezadovoljstvo. Selektor Vladimir Petrović izrazio je žaljenje, ali je pokušao da na kaznu gleda optimistički.

„Ostaje veliki žal što smo meč izgubili, a nismo ni bili u prilici da ga protiv Italijana i odigramo. Što se daljeg takmičenja tiče, hrabri nas činjenica da ćemo poslednja dva meča u kvalifikacija u kojima smo domaćini, protiv Farskih ostrva i Italije, igrati pred navijačima. Verujem da će biti odlučujući i da će nam podrška biti od velike pomoći“, kazao je Petrović.

Извор[уреди]