Borićemo se do poslednje lopte

Извор: Викиновости


8. октобар 2010.

Rim / Italija, (Beta) - Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Nikola Grbić rekao je u petak da njegova ekipa mora da zaboravi sve prethodne mečeve sa selekcijom Kube i da će se u predstojećoj polufinalnoj utakmici na Svetskog prvenstva u Italiji, boriti do poslednje lopte.

Odbojkaška reprezentacija Srbije u subotu od 17 sati u Rimu igra protiv Kube, polufinalnu utakmicu Svetskog prvenstva u Italiji. U drugom polufinalu, od 21 sat igraće domaća Italija i Brazil.

„Istorija, statistika, međusobni mečevi - to sve treba da zaboravimo, to je prošlost i tamo treba da ostane. Te stvari mogu da budu korisne samo ako iz njih mozemo da izvucemo neke pouke. Ono što moramo da uradimo je ono što smo radili tokom ovog prvenstva, a to je da u svaku utakmicu uđemo maksimalno koncentrisano i da očekujemo borbu od prve do poslednje lopte“, rekao je Grbić.

Reprezentacija Srbije je u drugoj fazi takmičenja na Svetskom prvenstvu pobedila Kubu sa 3:1, a Grbić je istakao da očekuje tešku utakmicu i dodao da ekipa mora da se izbori sa pritiskom koji donose polufinalni mečevi.

Извор[уреди]