Пређи на садржај

Beogradska rolerijada u nedelju

Извор: Викиновости


29. септембар 2010.

Beograd / Srbija, (Beta) - Beogradska rolerijada 2010. održaće se u nedelju 3. oktobra i okupiće oko 3.000 takmičara iz Srbije i inostranstva, a pored takmičarskog dela, predviđen je zabavni i večernji program.

Manifestacija će biti organizovana u centru Beograda, na potezu od Slavije do Kalemegdana od 10 do 22 časa, a kao i ranijih godina, pripremljene su trke za učesnike svih uzrasta i vozačkih umeća.

U trci za odrasle takmičiće se žene i mušarci stariji od 16 godina, u pro i fitneš kategorijama i njena trasa će biti od Slavije preko Terazija, Trga Republike, zatim Vasinom do Okretnice kod Etnografskog muzeja, pa drugom stranom Vasine ulice do Trga Republike. U trci za najmlađe učestvuju devojčice i dečaci do 15 godina koji će biti razvrstani u tri starosne kategorije.

U porodičnim trkama učestvuju porodični timovi od dva, tri ili četiri člana, odnosno roditelji i deca, braća i sestre koji moraju od starta do cilja da se drže za ruke, a izuzetak su bebe koje će gurati u kolicima ili nositi u „kengurima“.

Prijava takmičara za Ćipsy Beogradsku Rolerijadu 2010 vrši se putem sajta www.rolerijada.rs ili lično u poslovnici Telekoma Srbije na Terazijama 24, svakog dana od devet do 21 sat.

Извор[уреди]