Aksa Baby Mega Store и у Крагујевцу

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

1. мај 2010.

Крагујевац / Србија (www.kragujevac.rs) Специјализована робна кућа Aksa Baby Mega Store, познате фирме Aksa д.о.о. из Београда у чијој се понуди налази све сто је потребно за бебе и малу децу, 9. маја биће отворена и у Крагујевцу, најављено је на данашњој конференцији за новинаре у згради Града.

На 1000 квадратних метара наћи ће се 10 000 артикала са преко 300 робних марки светских и домаћих произвођача опреме, хране, обуце, одеце за бебе и малу децу, као и играоница за децу и соба за преповијање беба. Ово је потврда да град Крагујевац и даље остаје значајна и интересантна инвестициона дестинација за многе потенцијалне инвеститоре, рекао је Владо Вучковић, члан већа за привреду и приватно предузетништво и додао да се доласком фрме Акса која се бави услужном делатношћу, нашим суграђанима доноси нов квалитет у понуди, а уједно и потврђује да Крагујевац има и куповни потенцијал. Aksa своје продајне објекте има у Београду, Новом Саду, Нишу и Чачку и у њима је запослено 110 радника.

У Крагујевцу ће овај продајни ланац запослити 11 нових радника са евиденције Националне службе за запошљавање, а укупна вредност инвестиције је 500.000 евра, колико кошта уређење и опремање радног простора. Сви продајни артикли у Робној кући Aksa провереног су кваилтета, а жеља да будемо најприступачнији у ценама, чине да смо препознатљиви и по ценовној политици, истакао је Дарко Јовановић, бранд манагер предузећа Aksa. Долазак у Крагујевац, омогуће ће и локалним привредницима који се баве производном делатношћу из ове области, да понуде свој програм како би се и њихови производи нашли на рафовима Робне куће Aksa, навео је Јовановић. За свечано отварање Aksa Baby Mega Store у Крагујевцу које заказано за 9. мај у 12. 00 часова у улици Кнеза Михајла 278 (зграда Старе Звезде), припрема разноврстан програм али и поклоне за труднице.

Извор[уреди]