Пређи на садржај

ФС Италије нервозом покрива лошу организацију утакмице

Извор: Викиновости


21. октобар 2010.

Београд / Србија, (Beta) - Фудбалски савез Србије саопштио је у четвртак да сматра да је Фудбалски савез Италије „нервозом покрива пропусте“ у организацији утакмице у Ђенови, прекинуте прошле недеље инцидентом у гледалишту.

Савез је оценио као недопустиво да се извештај дисциплинског инспектора о томе појави у италијанским медијима.

„Фудбалски савез Србије је изненађен чињеницом да је извештај дисциплинског инспектора УЕФА, сачињен због дисциплинског поступка отвореног поводом прекинуте квалификационе утакмице за ЕУРО 2012. између Италије и Србије 12. октобра 2010. у Ђенови, доспео у медије и самим тим утиче на регуларност започетог процеса“, пише у саопштењу.

Дисциплински инспектор УЕФА огласио се извештајем пре него што је ФС Србије доставио своју документацију, за шта је рок понедељак, 25. октобар.

„Чињеница је да је комплетан извештај објављен у италијанским медијима. На основу тога ФС Србије констатује да је ФС Италије очигледно веома нестрпљив и нервозан. Последњих дана све је више доказа о учињеним пропустима у организацији сусрета Италија - Србија што је потврдјено пре свега изјавама бројних званичника разних органа ове земље“, указује ФСС.

Извор[уреди]