Удовичић саопштио списак за сусрет с Македонцима

Извор: Викиновости


11. новембар 2010.

Београд / СрбијаСелектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Удовичић објавио је у четвртак списак играча за сусрет са Македонијом у првом колу квалификационе групе Светске лиге у коме ће се ослонити на проверени тим са Европског првенства у Загребу.

„Надам се да ће публика на Ташу у лепом броју поздравити ове момке, јер су резултатима и понашањем то заслужили. Фаворити смо, али од овог меча више очекујем у настављању атмосфере која нас је красила у последње две сезоне“, рекао је Удовичић за сајт Ватерполо савеза Србије.

Утакмица између Србије и Македоније играће се у уторак, 16. новембра од 19 сати, а улаз на базен спортског центра Ташмајдан биће слободан. Репрезентативци Србије, који су у Загребу освојили бронзану медаљу, окупиће се дан раније.

Тим Србије чиниће: Слободан Соро, Марко Аврамовић, Душко Пијетловић, Милан Алексић, Никола Рађен, Андрија Прлаиновић, Стефан Митровић (сви из Партизана), Борис Вапенски (Војводина), Гојко Пијетловић (Црвена звезда), Живко Гоцић (Латина, Италија), Вања Удовичић (Младост, Хрватска), Филип Филиповић, Слободан Никић (Про Реко, Италија).

Извор[уреди]