Светска лига добра увертира за СП у Шангају

Извор: Викиновости


15. новембар 2010.

Београд / СрбијаСелектор ватерполо репрезентације Србије Дејан Удовичић рекао је у понедељак да је утакмица против Македоније у Светској лиги први корак у новој сезони у којој ће екипа имати за циљ да избори пласман на Олимпијске игре и одбрани титулу на Светском првенству.

Ватерполисти Србије окупили су се у понедељак у Београду, а Удовичић се определио да позове играче који су летос наступили на Европском првенству у Загребу.

„Утакмица против Македоније нам је важна, јер је то прво окупљање репрезентације после шампионата у Загребу. Планирам да до танчина упознам играче са планом рада до следећег лета и СП у Шангају“, рекао је Удовичић на конференцији за новинаре у Београду.

Удовичић је казао да ће, поред утакмице против Македоније, до краја године имати још две акције, меч против Немачке у Магдебургу, 7. децембра, и гостовање у Шангају крајем децембра.

Утакмица првог кола Светске лиге Србија-Македонија игра се у уторак од 19.15 на базену Ташмајдан, а улаз је слободан. Поред Србије и Македоније, у групи су још Немачка и Шпанија.

Извор[уреди]