Пређи на садржај

Реал Мадрид у Торонту

Извор: Викиновости6. август 2009.


Торонто / [[w
{{{место2}}}|{{{место2}}}]] - Канада Фудбалски клуб Реал Мадрид се појавио у Торонту, где ће играти утакмицу против ФК Торонта у петак 7. августа. Почетак утакмице је у 19 и 30 сати и има директан пренос на ТВ станици Гол ТВ.

У петак, 7. августа, у оквиру северноамеричке турнеје Реал Мадрид ће одиграти утакмицу са ФК Торонтом из Торонта, члана МЛС северноамеричке лиге.

У четвртак су играчи Реала из Мадрида имали једносатни лакши отворени тренинг. Стадион БМО прима 24.000 гледалаца и на овом тренингу се појавило око 18.000 љубитеља Реала и његових асова, иако је улазница за тренинг била 15$. Реал је представио своје нове асове за предстојећу сезону. Играчи су током загревања били представљени и највеће овације су доживели Кака и Роналдо. Наравно од старијих асова голман Касиљас је био бурно поздрављен а највећа легенда данашњег Реала Раул је био поздрављен салвом аплауза од стране гледалишта.

Карте за сутрашњу утакмицу су распродате и стадион ће бити препун, чак се и траже карта више а цене карата достишу суме од неколико стотина долара. [[Категорија:{{{место2}}}]]