Пређи на садржај

Милан Гутовић гостује у Канади

Извор: Викиновости
Народно позориште
Слика: Михајло Анђелковић.

14. март 2013.
Канада -  - Милан Лане Гутовић гостује у Канади. Овогодишња Гутовићева турнија ће обухватити чак шест канадских градова, Торонто, Киченер, Отава, Ванкувер, Едмунтон и Калгари.

Викицитати „Милан Гутовић, са својом партнерком Нелом Михаиловић глумицом Народног позоришта Београд ће у периоду од 6. до 14. априла одржати 6 представа за канадско гледалиште. Турнеју започињу у Торонту 6. априла са представом „Догодине у исто време“ коју је написао Бернард Сладе а режирао Божидар Ђуровић. Следећа представа у Киченеру ће бити освежење за публику „Обично вече“, а представа ће бити 9 априла. У свим осталим градовима Гутовић ће наступити са представом „Догодине у исто време“.“
(изјавио нам је Драган Георгијевски.)

из агенције Студио 011 која је омогућила овај културни догађај.

Ово је још једна прилика да се публика из Канаде сретне са омиљеним глумцима, овај пут са легендарним Миланом Гутовићем, који доноси најбоље из културног стваралаштва Србије.

После представа публику у свим градовима где је планирано гостовање очекује пријатно дружење са глумцима после представе које се одржавају у престижним културним центрима.

Спољашње везе[уреди]

Извор[уреди]

Викиновости
Викиновости
Овај чланак садржи новинарство из прве руке написано од стране уредника Викиновости. Погледај страницу за разговор за више детаља.
Новинар Викиновости Лале