Крагујевац: Скупштина одбојкашког клуба Раднички – Креди банка

Извор: Викиновости

12. јун 2010.

Крагујевац / Србија (www.kragujevac.rs) На данашњој скупштини одбојкашког клуба Раднички - Креди банка др. Мирослав Стојановић поднео је оставку на место председника Управног одбора, а на ту функцију именован је Саша Гавриловић дугогодишњи спортиста и директор ЈП Нискоградња.

Скупштина је данас усвојила оставку Мирослава Стојановића , који ће убудуће, након измене Статута који има бројне мањкавости, обављати функцију почасног председника - рекао је након скупштине у изјави за медије градоначелник Крагујевца и председник Скупштине одбојкашког клуба Верољуб Стевановић. Скупштина је протекла у врло коректној атмосфери, драго ми је што су сви разумели да је проблем настао и показали добру вољу да се проблем превазиђе. Преостаје нам још да разговарамо са досадашњим тренером Слободаном Ковачом и уколико промени своју одлуку о напуштању клуба онда ћемо ствари довести на своје место и много тога унепредити.

Обраћајући се представницима медија др Мирослав Стојановић је рекао да је одлучио да поднесе оставку на место председника Управног одбора јер је клуб изнад свега. У питању је клуб који иза себе има две титуле шампиона државе и титулу победника Купа Србије. Клуб мора да иде даље и да напредује, рекао је Стојановић, истичући да у клубу нема лоших међуљудских односа.

Изузетна ми је част што сам постављен за председника Управног одбора и драго ми је што је победило заједништво, а клуб изашао још јачи из свих невоља - истакао је нови председник Саша Гавриловић, који је искористио прилику да још једном позове Слободана Ковача да преиспита своју одлуку о одласку из Радничког - Креди банка.

Извор[уреди]