Крагујевац: Поклон честитика Дуњи, Ленки и Гаврилу

Извор: Викиновости


17. октобар 2010.

Крагујевац / Србија (www.kragujevac.rs) Дуња, Ленка и Гаврило Вулевић, прве тројке рођене у Крагујевцу у овој години добили су данас поклон честитику градоначелника Верољуба Стевановића коју је њиховим родитељима, Милици и Ненаду, уручила члан Градског већа за социјалну политику и друштвену бригу о деци Славица Савељић.

Прве крагујевачке тројке рођене су 1.јула ове године у породилишту Клиничког центра и све троје су добро и лепо напредују. Ненад Вулевић, отац Гаврила, Дуње и Ленке каже да њему и његовој супрузи Милици није тешко да се брину о три бебе истовремено, да су се сада већ навикли и да су малишани јако добри и мирни. Он се захвалио градоначелнику на поклону и рекао да су пријатно изненађени гестом локалне самоуправе.

Члан Градског већа Славица Савељић рекла је да је породица Вулевић најбољи пример како се литература претвара у живот и додала да овде заиста можемо да све срећне породице личе једна на другу. “Ми смо данас желели да породици где је радост рађања утростручена поделимо са њима тај важан тренутак и да Ленки, Дуњи и Гаврилу олакшамо те прве, почетне кораке“, рекла је Славица Савељић. Она је додала и да ће град Крагујевац, за овакве породице, бити ту да припомогне када је најпотребније. Мислим, рекла је Славица Савељић, да смо овим гестом данас послали праву поруку и осталим младим људима у Крагујевцу пред којима је формирање породице и лепи тренуци, у каквима уживају прве овогодишње тројке рођене у Крагујевцу са својим родитељима.

Извор[уреди]