Пређи на садржај

Крагујевац: ЛЕАП на јавном увиду

Извор: Викиновости

6. мај 2010.

Крагујевац / Србија (www.kragujevac.rs) Локални еколошки акциони план града Крагујевца (ЛЕАП) од данас ће се званично наћи на јавном увиду све до 31. маја 2010. године, а јавна расправа у вези овог документа обавиће се 1. јуна 2010. године. Јавни увид у овај документ може се обавити путем званичног градског сајта или у канцеларији 326 (III спрат) Градске управе за просторно планирање, изградњу и заштиту животне средине, у Служби за заштиту животне средине, радним данима од 9:00 -15:00 сати.

Примедбе и сугестије на ЛЕАП у току јавног увида могу се доставити у писаној форми, препорученом пошиљком, надлежној градској управи, закључно са 31.05.2010. године или електонским путем на адресу zivotnasredina@kg.org.rs.

ЛЕАП је стратешки документ који садржи процену тренутног стања животне средине са јасно одређеним приоритетима и планом активности. Овај документ резултат је рада мултидисциплинарног тима састављеног од представника Градске управе, институција, организација и експерата који се баве овом облашћу.

Извор[уреди]