Избор за идеалан тим Евролиге

Извор: Викиновости
Алекс Марић
Јан Весели

3. април 2010.
BEOGRAD, - У избору за идеалан тиме Евролиге у кошарци на самом врху се налазе чак четири играча Партизана. Звездани караван предводи Алекс Марић за њим следе Бо Мекејлеб, Јан Весели и Лоренс Робертс. У ушем избору се налазе 55 играча из најуспешнијих европских клубова. Да бисте гласали пратите ову везу.

У анкети у којој и ви можете учествовати, ако идете на горњу везу, бира се један од 14 понуђених плејмејкера, два играча од 20 понуђених који наступају на позицијама бека шутера и ниског крила, као и двојица од 21 крилног центра и класичне „петице”. Тренутно на позицији плејмејкера води Мекејлеб са 43,9%, када је реч о играчима који играју на позицији бека шутера и ниским крилима, Јан Весели води са 27,7% гласова и на крају Алекс Марић са 28,7% гласова и Лоренс Робертс са 19,5% воде у трци за идеалним тимом код кошаркаша који играју као висока крила или центри.

Правила гласања:Са једне ИП адресе може се гласати једном у току дана, а гласање ће бити завршено 12. априла. Гласови у овој интернет анкети имаће 25% учешћа у финалном избору, а осталих 75% даће жири састављен од представника медија. Кошаркаш који буде добио највише „онлајн гласова” имаће ту част да му буде уручено МВП признање публике.

Извор[уреди]

  • Аутор вести [URL „Оригинални наслов вести на извору”] Назив извора, 3. април 2010. (српски)

Извор[уреди]

Викиновости
Викиновости
Овај чланак садржи новинарство из прве руке написано од стране уредника Викиновости. Погледај страницу за разговор за више детаља.
  • Новинар Викиновости Лале