Ближи се отварање спортског центра у Старој Пазови

Извор: Викиновости


18. новембар 2010.

Стара Пазова / Србија, (Beta) - Делегација Фудбалског савеза Србије (ФСС), представници осталих гранских савеза и министарства омладине и спорта обишли су у четвртак спортски центар у Старој Пазови, последњи пут пре него што он буде и званично отворен.

Председник ФСС-а Томислав Караџић најавио је да ће српска „кућа фудбала“, после нешто више од годину дана градње, бити отворена у јануару.

Тачан термин још се не зна зато што би у Србију за ту прилику требало да стигну председници европске (УЕФА) и светске фудбалске федерације (ФИФА) Мишел Платини и Сеп Блатер, као и председници најмање 20 фудбалских савеза.

„Ово је леп дан... Сви савези се боре са несташицом, али утисак је да идемо напред“, рекао је Караџић мислећи на чињеницу да би у Старој Пазови требало да се припремају и репрезентације у осталим спортовима.

Министарка омладине и спорта Снежана Самарџић Марковић оценила је да је завршетак изградње овог центра велика ствар за српски спорт. Задовољан је био и селектор Владимир Петровић Пижон, посебно због тога што ће он бити први вођа националног тима који ће ући у нови тренинг центар.

Извор[уреди]