Београд: Сајам запошљавања у суботу, 24. априла

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

22. април 2010.

Београд / Србија (www.beograd.rs) Национална служба за запошљавање, Филијала за град Београд, у сарадњи са општином Звездара, организује Сајам запошљавања у суботу, 24. априла, од 10 до 16 часова, у просторијама Београдске пословне школе – високе школе струковних студија, Краљице Марије 72.

На сајму запошљавања 20 послодаваца ће понудити 100 радних места економске, текстилне, електро и машинске струке и сектора услуга . Посао на сајму могу потражити незапослени технолози, економисти комерцијалисти, књиговође, физиотерапеути, машински техничари, механичари, аутомеханичари, електричари, димничари, бравари, заваривачи, кројачице, ткаље, продавци, радници обезбеђења, спремачице.

На тематској трибини учесници сајма ће имати прилику да се информишу о Закону о рехабилитацији и запошљавњу лица са инвалидитетом и о програмима активне политике запошљавања НСЗ.

На сајмовима запошљавања, у директном контакту са послодавцима сваки пети незапослени дође до посла. У прошлој години 1.600 Београђана пронашло је запослење на овим сајмовима које је организовала београдска филијала НСЗ, у сарадњи са градским општинама.

Извор[уреди]