Београд: Радови на водоводној мрежи у улици Бранка Крсмановића

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу

1. maj 2010.

Београд / Србија (www.beograd.rs) Због планираних радова на водоводној мрежи у уторак, 4. маја, од 9 до 14 сати без воде ће остати потрошачи у Бранка Крсмановића између Кајмакчаланске и Жичке улице. Истог дана, од 9 до 17 сати, без воде ће остати потрошачи у Господара Вучића између улица Војислава Илића и Олге Јовановић, Крижанићевој, Суботичкој, Браће Миладинов, Одеској, Донској, Живка Давидовића, Татар Богдановој, Раваничкој, Олге Јовановић, Госпићкој, Николе Чупића, Горничевској и околним улицама.

Због радова „Електродистрибуције Београда” и прекида у снабдевању електричном енергијом објекта водоводног система на Авали у уторак, од 10 до 18 сати, без воде ће остати и потрошачи у насељу Пиносава, Авалски торањ и објекти на Авали.

Воду у среду, од 8.30 до 14 сати, неће имати потрошачи у Димитрија Туцовића (непарна страна) између улица Батутове и Градиштанске, Двадесетпрве дивизије, Чегарској, Љубљанској, Димитрија Катића, Живојина Жујовића и Јефимијиној улици. Од 9 до 12 сати без воде ће остати потрошачи у насељима Калуђерица и Лештане.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђене су аутоцистерне.

Све додатне информације могу се добити у Контакт центру ЈКПБеоградски водовод и канализација” на 3606-606, као и на веб-сајту www.bvk.rs

Извор[уреди]