Zvonko Bogdan raznežio publiku

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


27. новембар 2009.
Beograd-  (Beta) Pevač Zvonko Bogdan u četvrtak uveče održao je koncert u beogradskom Sava centru, na kome je u dvoipočasovnom izvođenju panonskih starogradskih i narodnih pesma, našao mesta i za obradu stvari rokera Momčila Bajagića i Saše Lošića.

Bogdan je pred skoro ispunjenim Sava centrom, pored tamburaških klasika poput "Ej salaši na severu Bačke", "U tom Somboru" ili "Kad padne prvi sneg", pred kraj otpevao "Ti se nećeš vratiti", koju su vođe "Bajage i instruktora" i "Plavog orkestra" zajedno snimile prošle godine za seriju "Vratiće se rode".

Bogdan se sa svojih 16 tamburaša u Sava centar vratio posle godinu dana da bi Beograđanima priredio, kako je rekao, šetnju "pesmama, pjesmama i pismama kroz Panoniju, od Zagorja do Karpata...do uzburkanog Balkana".

Sa koncerta kojeg je završio neumornim nizanjem tamburaških evergrina "Mislio sma da me varaš", "U tom Somboru", "Kad sam bio mlađan lovac", "Moja mala nema mane", "Evo banke Cigane moj", "Kad padne prvi sneg", Zvonko Bogdan je ispraćen ovacijama u Sava centru.


Извор[уреди]