Пређи на садржај

Zvezda počela pripreme bez Lazetića i Lekića

Извор: Викиновости

14. јун 2010.
BEOGRAD, 14. juna 2010. (Beta) - Fudbaleri Crvene zvezde počeli su u ponedeljak na beogradskoj Marakani pripreme za novu sezonu, a među 32 igrača nije bilo doskorašnjeg kapitena Nikole Lazetića, kao ni napadača Dejana Lekića.

"Lekić je, zajedno sa našim sportskim direktorom, otputovao na pregovore sa jednim klubom. Lazetiću je istekao ugovor. On je sada slobodan igrač, znate da smo imali jednu neuspešnu rundu razgovora sa njim. Videćemo šta će biti dalje", rekao je novinarima predsednik Crvene zvezde Vladan Lukić.

Prvi čovek prošlogodišnjeg osvajača nacionalnog kupa istakao je da crveno-beli u novu sezonu ulaze sa velikim ambicijama.

"Igrači bi trebalo da budu svesni obaveza i odricanja. Moraju da žive za pobede i dobre rezultate. U Crvenoj zvezdi su uvek velika očekivanja. Svesni smo da moramo da se borimo za trofeje, ali ne smemo da pravimo greške. Bio bih neiskren ako bi rekao da nisam optimista", dodao je Lukić.

Ekipa će u Beogradu raditi do 21. juna, kada ide na drugi deo priprema u Sloveniju, koji će trajati 15 dana. Od 4. do 12. jula crveno-beli će ponovo trenirati u Beogradu, a potom sledi završni deo priprema u Pohorju.


Извор[уреди]