Zemekis angažovao glumce za rimejk filma Žuta podmornica

Извор: Викиновости12. јануар 2010.
LOS ANĐELES, 12. januara 2010. (Beta) - Keri Elvs, Din Lenoks Keli, Piter Serafinovič i Adam Kembel igraće "Bitlse" u rimejku filma "Žuta podmornica" koji će snimiti Robert Zemekis.

Originalni animirani film iz 1968. zasnovan je na muzici "Bitlsa". Junak filma je vojnik koji se sreće sa članovima grupe i u u žutoj podmornici putuje u Peperlend. Kao i Zemekisova "Božićna priča", i "Žuta podmornica" biće snimljen u trodimenzionalnoj tehnologiji. Zemekis je i scenarista rimejka, koji snima studio Dizni, piše Holivud riporter.

Tribjut bend "Bitlsa", "Fab For" pojaviće se u muzičkom delu filma, ali neće izvoditi muziku, pošto će Zemekis koristiti originalne snimke liverpulskog benda. Četvorica glumaca pozajmiće glasove članovima "Bitlsa". Keli, britanski glumac koji trenutno igra u Bi-Bi-Sijevoj seriji "Robin Hud", biće Džon Lenon, dok će glas Polu Makartniju pozajmiti Serafinovič, poznat iz filmova "A kad brak ne uspe" i "Shaun of the Dead". Elvs, koji je sa Zemekisom sarađivao na "Božićnoj priči" i filmu "Tintinove avanture: Tajna jednoroga", biće Džordž Harison u novom filmu. Ringu Staru glas će pozajmiti Kembel, poznat iz filmova "Epic Movie" i "Date Movie".


Извор[уреди]