Za utorak, 27. april 2010.

Извор: Викиновости

26. април 2010.
BEOGRAD, 27. aprila 2010. (Beta) - Na naslovnim stranama beogradski dnevni listovi danas najvišu pišu o dogovorima posle lokalnih izbora u Aranđelovcu, operaciji ministra zdravlja Tomice Milosavljevića u Nemačkoj i ekonomskim temama.

VEČERNJE NOVOSTI - "Neću pečat na mom narodu", intervju predsednika vlade RS Milorada Dodika. "Struja za tri države", o zajedničkom projektu Italije, Srbije i Republike Srpske o izgradnji hidroelektrana na Drini.

DANAS - O postizbornoj kombinatorici u Aranđelovcu: "I demokrate i naprednjaci računaju na SPS". "Odgovornost vladike Artemija glavna tema", o početku prolećnog zasedanja Sabora Srpske pravoslavne crkve. O protestima Srba na Kosovu zbog isključenja signala mobilne telefonije "Telenor ne traži licencu za Kosovo". "Jat otkazao nabavku boinga", list saznaje da se otkazuje tender za zakup dva aviona za letnju sezonu.

POLITIKA - "Pirova pobeda u Aranđelovcu", o postizbornim dogovorima u tom mestu. "Zahvaljujući operaciji u Nemačkoj brzo se vraćam na posao", izjava ministra zdravlja Tomice Milosavljevića za list. "Sedamedesetogodišnjak sprečio pljačku Poštanske štedionice", o poduhvatu u pošti na Južnom bulevaru.

PREŠ - "Penzioner sprečio pljačku banke", o tome kako je čovek sprečio maskirane razbojnike da opljačkaju Poštansku štedionicu. "Tomica na 'ribanju' kod Mirka Cvetkovića", o reakcijama na operaciju ministra zdravlja u Nemačkoj. "Šutanovac doneo 150 miliona", o rezultatima posete ministra odbrane Dragana Šutanovca Kuvajtu. "Znao sam da lopta ide u koš", izjava Dušana Kecmana čija je "trojka" donela pobedu Partizana nad Cibonom i titulu u Jadranskoj ligi.

Извор[уреди]