Za utorak, 10. maja 2011. godine

Извор: Викиновости


9. мај 2011.
BEOGRAD, 9. maja 2011. (Beta) - Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od utorka najviše pišu o sudskoj presudi Svetlani Ražnatović, ekonomskim problemima Srbije i šansama da zemlja dobije status kandidata za EU.

BLIC - "Sudska presuda nasmejala i Cecu" o presudi Svetlani Ražnatović zbog malverzacija prilikom prodaje fudbalera "Obilića". "Bacili im keks i ostavili ih da umru", o sudbini izbeglica iz Libije na putu ka Evropi. "Vreme je za osvajanje Rolan Garosa", o planovima tenisera Novaka Đokovića.

VEČERNJE NOVOSTI - "Milioni za slobodu", o nagodbi tužilaštva sa Svetlanom Ražnatović optuženom za malverzaciju prilikom prodaje fudbalera "Obilića". "Ko je naručio ubistvo Đinđića", intervjuu sa ministarkom pravde Srbije Snežanom Malović.

DANAS - "Brisel za status kandidata Srbiji bez obzira na Hag", o poseti glavnog tužioca Tribunala Serža Bramerca. "Moguće novo suđenje Trifunoviću u Hrvatskoj", o suđenju oficirima JNA u Hrvatskoj.

POLITIKA - "Svi zatečeni novim podacima", o ekonomskim problemima Srbije i padu bruto-društvenog proizvoda. "Neposlušnost obara na maloj maturi", o maloj maturi u Srbiji. "Nemam vremena da uživam u peharima", intervjuu sa fudbalerom Mančester junajteda Nemanjom VIdićem.

PRES - "Ceca: Želim novu šansu", o nagodbi tužilaštva i Svetlane Ražnatović. "Markoviću 100.000 evra", list piše da je ministar kulture Predrag Marković 2009. dobio zajam od Fonda za razvoj koji kontroliše G17 plus.

Извор[уреди]