Пређи на садржај

Za sredu, 4. jul 2012. godine

Извор: Викиновости


4. jul 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama današnjih izdanja najviše pažnje posvetili su pregovorima o formiranju vlade, poseti američkog diplomate Filipa Rikera Beogradu, kao i još jednom bombaškom napadu u glavnom gradu.

BLIC - U tekstu "Bombom ubijen brat zaštićenog svedoka protiv Darka Šarića" list piše o još jednom bombaškom napadu u Beogradu u kojem je poginuo Radojica Joksović, brat od strica svedoka u postupku protiv Darka Šarića. "BIA i MUP ne mogu pripasti jednoj stranci", list piše o poseti američkog diplomate Filipa Rikera Beogradu.

VEČERNJE NOVOSTI - O formiranju nove vlade list piše u tekstu pod naslovom "Mandat je moj". "Prašte bombe mafije", o novom bombaškom napadu u Beogradu. O saobraćajnim nesrećama na srpskim putevima u tekstu pod naslovom "4.000 mrtvih za pet godina".

DANAS - "Pritisak na Dačića", o poseti Filipa Rikera Beogradu i zahtevima SAD u vezi s formiranjem nove vlade. U tekstu "Vinča duguje 123 miliona dinara" list piše da je Upravni odbor Instituta za nuklearne nauke tražio smenu direktora.

POLITIKA - "Američka simultanka", list piše o poseti Filipa Rikera Beogradu. U tekstu "Zaduživanje države bez ograničenja" list piše da vlasti imaju odrešene ruke da zadužuju državu jer nema sankcija.

Izvor[уреди]