Za ležaljku i suncobran i do 15 evra

Извор: Викиновости

15. јул 2010.
PODGORICA, 15. jula 2010. (Beta) - Direktor hotela "Splendid" u Budvi Žarko Radulović ocenio je kao "haos" izgled šetališta u Budvi, na kojima dominiraju štandovi na kojima se nudi prodaja svega i svačega.

Radulović je, kako su preneli podgorički mediji, rekao da inspekcijske službe ne rade svoj posao, ali da bi, kad bi postupale po zakonu, "za pola sata taj haos stao". Prema njegovim rečima, na istom štandu u Budvi nude se sladoledi, igračke, bezalkoholna pića, ali i avio karte, privatni smeštaj i aranžmani za izlete.

Radulović je ocenio da su za crnogorski turizam "posebno loša reklama" visoke cene parkinga, kao i suncobrana i ležaljki na plažama. "Imate parking koji je pet evra, za jednu prašnjavu poljanu, gde vam niko ništa ne garantuje. Na plaži ćete platiti 12 ili 15 evra za ležaljku i suncobran i to će vam izaći skuplje nego smeštaj", rekao je Radulović.

Javno preduzeće "Morsko dobro" snizilo je cene zakupa plaža za 12 odsto i na osnovu toga trebalo bi da budu niže cene iznajmljivanja suncobrana i ležaljki.


Извор[уреди]