Пређи на садржај

Za Delez prihvatljiv koncept socijalne korpe

Извор: Викиновости

2. april 2013.
Beograd/ Srbija (Beta) Predstavnici trgovinskog lanca "Delez Srbija" istakli su u utorak da je za njih prihvatljiv koncpet socijalne korpe i da će razmotriti način na koji kompanija može da podrži tu dobrovoljnu akciju, saopštilo je Ministarstvo spoljne i unutrašnje trgovine i telekomunikacija.

U saopštenju se navodi da je ministar Rasim Ljajić na sastanku sa predstavnicima "Deleza", koje je predvodio generalni direktor Dejvid Vander Skuren, razjasnio sve nedoumice koje su se prethodnih dana pojavile u vezi sa realizacijom ideje socijalne korpe.

Predstavnici "Deleza" su istakli da je "za njih prihvatljiv koncept socijalne korpe, čija je realizacija u toku, i da će u narednom periodu razmotriti modalitete na koje ta kompanija može podržati ovu dobrovoljnu akciju, koju su prihvatili trgovinski lanci i pojedini proizvodjači prehrambenih i higijenskih artikala u Srbiji".

Sagovornici su se saglasili i da je pravi put za pun razvoj tržišta u Srbiji podrška konceptu slobodne konkurencije i principima koji stvaraju uslove za predvidivo poslovanje svih aktera na tržištu, navodi se u saopštenju.


Izvor

[уреди]