Vujošević zadovoljan sezonom, traži razumevanje

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


14. decembar 2012.
Bamberg/ Nemačka (Beta) Trener Partizana Duško Vujošević rekao je u petak da je zadovoljan nastupom svog tima u Evroligi uprkos eliminaciji u prvoj fazi, ali je ponovo istakao da proces stvaranja šampionskog tima neće imati smisla ako ekipa ne ostane na okupu neko duže vreme.

„Ja sam zadovoljan nastupom u Evroligi. Zadovoljan sam igrama, trudom koji su ovi momci uložili da svoj talenat razviju, timskom igrom, odnosom prema treningu, prema utakmici, prema saigračima i publici“, rekao je Vujošević agenciji Beta jutro posle eliminacije iz elitnog evropskog klupskog takmičenja.

Partizan je u četvrtak uveče posle produžetka izgubio od Bamberga sa 92:90 i tako učešće u Evroligi završio posle prve faze. Ovo je bio treći produžetak koji su crno-beli igrali u grupi, a peta utakmica u kojoj je odlučivala jedna lopta.

„S jedne strane, teško je podneti ovoliku količinu nesreće u jednoj polusezoni. S druge strane, ovakav kvalitet igara, tri produžetka i dve utakmice igrane na jednu loptu, sa Barselonom i Bambergom u Beogradu, sigurno su stvari koje treba da zrače optimizmom i da budu motiv da ekipa ostane duže na okupu“, kazao je Vujošević.

Trener je rekao da je ipak optimista za nastavak sezone i ponovio je stav kluba sa početka sezone: da Partizan mora da ima šampionski tim ili da stvara šampionski tim.

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg