Vujošević: Najtalentovaniji tim koji sam ikad trenirao

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


25. septembar 2012.
Beograd/ Srbija (Beta) Trener Partizana Duško Vujošević rekao je u utorak da nikada nije trenirao talentovaniju ekipu od ove koju će voditi u predstojećoj sezoni, a na promociji košarkaša u Beogradu kazao je i da se klub nikoga ne boji.

„Najstariji domaći igrač ima 24, a najstariji čovek ima 27 godina. Kada gledam ovu mladost, postajem svestan i svojih godina (53). Trener sam od 18. i odgovorno tvrdim da nisam trenirao talentovaniju ekipu“, rekao je Vujošević.

Promociji na Malom Kalemegdanu prisustvovalo je nekoliko hiljada ljudi na tribinama i okolnim zidinama, a navijači su počeli da pevaju i pre početka programa, a skandiranjem i pesmom su prekidali trenera.

„Ove sezone mogu da obećam samo tri stvari: krv, znoj i rad. Mi se ne bavimo time da usrećimo zemlju, nego da igramo dobru košarku...U talenat spada i volja za radom. Ovi momci su nenormalno posvećeni i obećavam vam da će danas biti najgori nego svakog sledećeg dana. Hvala i navijačima, uz vas imamo veliku snagu i ničega se ne plašimo“, rekao je Vujošević.

Treneru Partizana ovo je bilo prvo javno pojavljivanje pred navijačima od kada se vratio u klub, a pristalice crno-belih dočekale su ga ovacijama i skandiranjem, a nekoliko puta i pesmom „Uzmi, Dule, evrotitulu“, na šta je Vujošević kroz osmeh rekao: „nemojte tu da me čačkate“.

Navijači su na kraju promocije sišli na teren i slikali se sa navijačima, a događaj je završen vatrometom.

Izvor[уреди]

Bookmark-new.svg