Vlado Georgiev dizajnirao delove za novi model audija

Извор: Викиновости11. март 2010.
BEOGRAD, 11. marta 2010. (Beta) - Pevač Vlado Georgiev, poznat po ljubavi prema automobilizmu i motorima, dizajnirao je delove za specijalni model sportskih kola "audi A3 sportbek", i danas ga je predstavio na Sajmu automobila u Beogradu.

"Audija" sa potpisom Vlade Georgieva praviće se samo po narudžbini, rekli su agenciji Beta predstavnici "audija" posle konferencije za novinare u Hali 1 Beogradskog sajma.

"Specijalno ograničeno izdanje Vlado Georgiev" praviće se u beloj, metalik i srebrnoj boji, a pevač je tu dizajnirao kapice ventila, aluminijumske felne AZW 16, navigacioni sistem, spojler prednjeg branika, difuzor zadnjeg branika i "blutut" pripremu za telefon.

Običan "A3 sportbek", novi model "audija", na sajmu košta 17.000 evra, a njegovo "specijalno izdanje" - 18.999 evra.

Generalni direktor "Poršea SCG" Manolito Vujičić rekao je da je Georgiev dizajnirao "svoj" model "A3 sportbeka" kako bi firma "na specijalan način" obeležila petogodišnju saradnju sa njim.

Prema Vujičićevim rečima, uskoro će biti promovisana tri nova "audijeva" modela, među kojima će biti i "audi A7". Njegov prvi vlasnik u Srbiji, od oktobra meseca, biće upravo Georgiev.

Na konferenciji za štampu je najavljeno da će Georgiev sutra u 21 sat održati koncert u salonu "Poršea Beograd ADA" u Radničkoj ulici ispod Banovog Brda, i da će njegovi nastupi na tom mestu, povodom Sajma automobila, biti organizovani i u sledeće tri godine.

Извор[уреди]