Пређи на садржај

Viva La Pola u znaku podrške pevaču

Извор: Викиновости


19. јул 2011.
PULA/BEOGRAD, 19. jula 2011. (Beta) - Festival alternativne i urbane muzike "Viva La Pola!" biće održan 19. i 20. avgusta u otvorenom delu kompleksa kluba "Uljanik" u Puli, i proteći će u znaku podrške obolelom pevaču pank sastava "KUD Idijoti" Branku Črncu-Tusti.

"'Viva la Pola!' će biti u znaku podrške dragom kolegi, muzičaru, stalnom gostu festivala Tusti, koji se trenutno bori s teškom bolešću, a s verom u što skorije ozdravljenje i još veliki broj nastupa na 'Viva La Pola!' i mnogim budućim manifestacijama", saopštili su organizatori.

Pulski "KUD Idijoti" su u aprilu saopštili da je Črnac oboleo od raka pluća i grla, a posle nekoliko koncerata bez njega, bend je u junu zamrzao sve svoje aktivnosti.

Prve večeri "Viva la Pola!" uz srpske pankere "Gobline" nastupaju iz Hrvatske nastupaju "Brkovi", "Šut mi Vendi", "Stribog", "Cirkus", Oliver Kovač, "Invert" i "Super seksi fleš iting zombi stripers".

Druge večeri, 20. avgusta sviraju "Fakofbolan", "Kavasaki trip", Valter Kocijančić i "Mandrils", "Narada projekt", iz Srbije pankeri "Siks pek" i drugi.


Извор[уреди]