Vitni Hjuston nastavlja evropsku turneju

Извор: Викиновости

8. април 2010.
LONDON, 8. aprila 2010. (Beta-AFP) - Američka pevačica Vitni Hjuston izjavila je da "se veoma dobro oseća" i da jedva čeka da nastavi svetsku turneju koju je prekinula zbog zdravstvenih problema.

Vitni Hjuston smeštena je u jednu parisku bolnicu u noći između utorka i srede zbog respiratorne infekcije i potom je otkazala četiri prva koncerta na evropskom delu turneje. "Osećam se veoma dobro, spremna sam da nastavim svetsku turneju", kazala je pevačica po dolasku u Veliku Britaniju.

Vitni Hjuston, koja je u karijeri prodala 140 miliona albuma, nazvala je "smešnim" navode po kojima ponovo ima problema sa drogom. "U ovom trenutku na to neću ni da odgovaram. Ni ne čitam (te tvrdnje). Radim ono što volim, a to je pevanje. A najbolje u tome je što ću videti sve moje obožavaoce u svetu", dodala je. Američka pevačica otkazala je koncert planiran za utorak u Parizu, kao i nastupe u četvrtak i petak u Mančesteru i koncert zakazan za 11. april u Glazgovu. Koncerti u tim gradovima biće održani naknadno, a Vitni Hjuston će turneju nastaviti u Birmingemu narednog utorka.


Извор[уреди]