Uz Sberbank Super kredit sada i besplatan tekući račun

Извор: Викиновости

6. septembar 2016.
(PRobjave) - Sberbank Srbija dodatno je unapredila uslove dinarskog keš i refinansirajućeg Super kredita za sve onlajn aplikacije. Atraktivni uslovi kredita koji se odobravaju po fiksnoj kamatnoj stopi od 8,95% na rok do 60 meseci i maksimalan iznos do 500.000 dinara samo su deo ove jedinstvene ponude. Uz to, svi klijenti koji apliciraju za ove kredite do 16. oktobra 2016. dobiće i godinu dana besplatnog održavanja Jednostavno tekućeg računa.

"Najnovije pogodnosti koje smo pripremili za klijente rezultat su naše želje da im pored povoljnih uslova kredita ponudimo i jedinstvene, besplatne usluge koje će im uštedeti vreme i novac u nepredviđenim situacijama. Kao dodatak zaista sjajnim uslovima samog kredita, klijentima smo pripremili i pogodnost u vidu besplatnog održavanja Jednostavno tekućeg računa tokom perioda od 12 meseci, što predstavlja uštedu od 3800 dinara na godišnjem nivou. Uz ovaj tekući račun dobijaju i potpuno besplatne 24/7 usluge, što praktično znači da 24 sata, sedam dana u nedelji imaju na raspolaganju majstora za kućne popravke, lekara koga mogu pitati za savet i ako zatreba šlep službu", izjavila je Mirjana Đorđević, direktorka Odeljenja za razvoj proizvoda u Sberbank Srbija.

Nakon vrlo jednostavne aplikacije putem sajta banke www.sberbank.rs, Sberbank agent će se klijentu javiti u roku od 24 časa i zatim preuzeti potrebnu dokumentaciju, a sve kako bi korisnicima omogućili da na što lakši način i u što kraćem roku dođu do potrebnog novca.

Za sve kojima je potreban veći iznos novca ili duži rok otplate, na raspolaganju je standardna ponuda Super kredita koji se odobrava u iznosu do 3.000.000 dinara sa rokom otplate do 96 meseci po veoma atraktivnim kamatnim stopama.

Više informacija o Super kreditu svi zainteresovani mogu dobiti posetom sajta banke www.sberbank.rs, u jednoj od Sberbank ekspozitura ili pozivom Kontakt centra na 19909.

Извор[уреди]