Uspeh je kada su svi zadovoljni

Извор: Викиновости
Пређи на навигацију Пређи на претрагу16. јануар 2010.
BEOGRAD, 16. januara 2010. (Beta) - Selektor rukometne reprezentacije Srbije Sead Hasanefendić izjavio je u subotu da ne može da kaže koji je cilj na Evropskom prvenstvu, ali da bi voleo da javnost bude zadovoljna kada se završi, kao i igrači i Savez.

"Sutra odlazimo na EP. Ako ste gledali kako smo igrali, zadovoljni ste, kao i stručni štab i igrači. Puni smo samopouzdanja, međutim, moram da kažem da bih hteo još više i bolje, efikasnije u svim domenima", rekao je Hasanefendić na konferenciji za novinare u Kovilovu.

On je dodao da su velika očekivanja od nacije i da postoji veliki entuzijazam, ali je pitanje šta je realno. "Teško je prognozirati. Postoje paradoksi, imamo malo treninga a odlične rezulte, ali postojaće neke dileme dok ne počne Evropsko prvenstvo. Eto, voleo bih da svi budu zadovoljni kada se vratimo", rekao je Hasanefendić.

Selektor Srbije nije želeo da kaže kojih 16 igrača će biti na spisku, jer čeka "medicinsku analizu". Evropsko prvenstvo održava se od 19. do 31. januara u Austriji, a reprezentacija Srbije će početi takmičenje u Grupi B u Lincu.


Извор[уреди]