Uspešno počela "Zelena jesen" u VB lizingu

Извор: Викиновости


13. oktobar 2011.
Beograd/ Srbija (PRObjave) - Kompanija VB Leasing, koja se na Auto Show manifestaciji u Novom Sadu predstavlja jedinstvenom ponudom najnovije verzije automobila Toyota Yaris i specijalnom kamatnom stopom od 5,99% za finansijski lizing vozila na hibridni pogon, juče je nakon otvaranja kapija Sajma organizovala jedinstveno druženje za novinare. U veseloj atmosferi organizovan je mini-golf turnir u kojem su učestvovali predstavnici pet redakcija, dok su ih kolege gledale i navijale. Stručnu i logističku pomoć turniru pružio je Golf klub Centar, čiji su treneri učili učesnike pravilima turnira i pratili rezultate. Pobedila je Marija Antunović iz redakcije magazina Moj Auto, koja je ovom prilikom dobila 12 besplatnih časova golfa.

Aktuelna VB Leasing sajamska ponuda odnosi se na nove verzije poznatog Tojotinog modela Yaris, Luna 1.0 3D i Sol 1.33 5D, i sačinjena je u saradnji sa partnerskom kompanijom GO.TA.Car iz Novog Sada. Reč je o finansijskom lizingu uz ostatak vrednosti prema kojem je jedan od pomenutih modela moguće voziti za svega 125 evra mesečno.

Kada su hibridni automobili u pitanju, VB Leasing na ovogodišnjem novosadskom sajmu automobila promoviše od nedavno uvedenu specijalnu kamatu od 5,99% za finansiranje "zelenih automobila". To govori o strateškom pristupu kompanije da pomogne rešavanju zagađenja u Srbiji.

I to nije sve. VB Leasing tokom Sajma finansira modele svih proizvođača po povoljnijim sajamskim uslovima, bilo da je reč o fizičkim ili pravnim licima.

Извор[уреди]